Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
IDATA randevu atanma süresi
Re: IDATA randevu atanma süresi
Merhaba, güncel randevu ataması var mı 36f istanbul
-
Hocam bizimde iptal ettiler ve tekrar atadılar 28.09.2023 e , böyle bir saçmalık görmedim, uçak bileti almıştık ,eko sınıf olduğu için sıkıntı oldu, aynı okul Ekim'de başlıyor, yetişmez zaten okul, tahminen bizim vize Aralık başında gelir diye bekliyoruz.ozzyb yazdı: ↑Cum Eyl 15, 2023 9:21 am Hocam merhaba, ben de 3 Ağustosta Ankara'dan 41F'e başvurmuş, 12 Eylül'de atamam 20 Eylül için gerçekleşmişti. Ancak dün, IData tarafından gönderilen bir maille randevu mailini dikkate almamam gerektiği belirtildi. Yeni randevu tarihinin tekrar bildirileceğini söylediler. Berlin'de yüksek lisans için başvurmuştum ve derslerim 2 Ekim'de başlayacak. Sizin randevunuz hala aynı mı? Bu konuda yapabileceğim bir şey varsa önerebilecek biri var mıdır?
41f Ankara
Başvuru 02.08.2023
Atama 12.09.2023
Randevu 29.09.2023
Başvuru 02.08.2023
Atama 12.09.2023
Randevu 29.09.2023
-
ben yazın randevu için çok denedim. haziran ayında ağustos ayına alabilmiştim. yeni başvuranların Allah yardımıcısı olsun
36F İstanbul Konsolosluğu
Başvuru: 29.06.2023
Randevu Atama: 13.09.2023
Randevu Tarihi: 10.10.2023
Vize Geliş: xx/xx/20xx
Stuttgart/BW
Başvuru: 29.06.2023
Randevu Atama: 13.09.2023
Randevu Tarihi: 10.10.2023
Vize Geliş: xx/xx/20xx
Stuttgart/BW
bu 40f için yüzdeyüz ingilizce veya dilden muafsak başvurabiliyormuşuz, doğru mu bu acaba? 40f ile şartlı master ile vize alan var mı forumda? dil sınavına 29unda gireceğim, eğer yetişmezse vizem sıkıntıya düşer mi?? lütfen yardım edin kafam çok karıştı.
Şimdi şöyle;
Mesela Master için bir okuldan şartlı kabul aldınız ve dil konusunda yeterli değilsiniz. O zaman bu vizeye başvuruyorsunuz. Eğer bölüm İngilizce ise bir İngilizce kursuna kaydolmanız, Almanca ise Almanca kursuna kaydolmanız gerekiyor. Ve bunun için de şu anki dil seviyeniz ve okul tarafından istenen dil seviyesine kadarki kurlara da kayıt yapmanız gerekiyor.
Kendimden örnek vermek gerekirse benim B1 Almancam var ve okul C1 / DSH-2 almamı istiyor. Bu sebeple de ben B2-C1 kurlarına kaydolup bir de DSH sınavına yazılıyorum ve kurstan alacağım kayıt belgelerini de vize randevusu sırasında veriyorum.
Merhaba, Idata'dan randevu alırken bir ücret ödüyor muyuz? Ödüyorsak ne kadar? Vize görüşmesindeki 75 Euro haricindeki bir ödemeden bahsediyorum. Teşekkürler
Vize tipine göre değişiyor sanırım. Mesela ben 36f için 235 lira gibi bir başvuru ücreti vermiştim. Daha sonra tekrar 40f için randevu alınca ona 800 lira vermiştim.
Ben de 36f için başvuracağım. Sanıyorum bu ödediğiniz ücret de güncel tutar. Teşekkür ederim, başarılar.
-
Arkadaşlar merhaba İzmir de 16 Ocak tan sonra ataması yapılan varsa paylaşabilirmi?
Arkadaşlar istanbul 36f en son ne zaman atandı bileniniz var mı?
29 Haziran sonrası için paylaşan yok. Benim 2 Ağustos başvuru tarihim bekliyorum.
İstanbul 36f
02 Ağustos Başvuru
02 Ağustos Başvuru
Merhaba, temmuz sonu 23f basvurusu yaptim. Temmuz basvurulari icin atamalar yapilmaya basladi mi, bilgisi olan var mi?
Merhaba, 12 Eylülde İstanbul idata'dan 36F için çift kişilik randevu oluşturduk. Randevu sırasında 462 tl ödedik. Beklemedeyiz.
En son aile birleşimli başvuru için ne zaman atama oldu acaba?
En son aile birleşimli başvuru için ne zaman atama oldu acaba?