auroraxx yazdı: ↑Cmt Şub 06, 2021 1:49 amMerhaba arkadaşlar biraz geç kaldım yazmak için ama
5 Ocak’ta vizeye girdim
Vizede A1 sertifikamı verdim ve A2 sınavına kayıt yaptırdığımı fakat yasaklar sebebiyle iptal edildiğini söyledim. A2 kayıt belgesinin çıktısını da alıp gösterdim yanıma almıştım.
Bana Almanca soru hiç sormadılar
Neden bu bölümü istediğimi
3 tane bölümümdeki derslerin isimlerini sordu ama Almanca bilinmesi lazım ezberleyin hatta 10 tane ezberlemiştim ben tedbir olarak
Buradaki üniversitemi neden yarıda kestiğimi
Neden Almanyayı istediğimi,
Orda nerde kalacağımı(yurt başvuru mailini çıkartıp gösterdim ) bunun da fotokopisini aldı orda iyi ki yanımda getirmişim
Bunları sordu sadece
Çok gerilip endişeleniyordum ama düşündüğümden kolay geçti hiç endişelenmeyin
Görüşme bitiminde evraklarımın tam olduğunu söyledi görevli ama pandemi sebebiyle 7 haftayı geçebilir dedi
Kursumun başlangıcına yetişebilmem için 24 şubatta Almanya’da olmam lazım hala bekliyorum vizemi umarım gelir
-TU Clausthal den hem şartlı kabul hem bölüm kabulüm var-
şartlı kabul ileri dönemde okuyacağınız bölüm müdür yoksa tekrar değişmek mümkün müdür biliyor musunuz
yani 15temmuz a kadar başka bir bölüme başvuru yapmaya engel olacak bir durum mudur ben çünkü tıp okuyacağım ancak örneğin bu üniversitede kimya ya başvurma planım var sadece dil için ülkeye gidebilmek açısından