Gurkan abi dedigin cok dogru. Adamlar kurulmus taksim beyoglunun, besiktasin gobegine ne bileyim iste kadikoyun orta yerine biz danismanlik firmasiyiz okul kabulunde ve vize aliminda %100 basari oranina sahibiz

Yaptiklari tek sey belgelerini hazirlamak cevirilerini yapmak ve Almanya´ya postalamak. Hepsi bu! Kimi firmalar cok dumenci yani kolpadan bu isi uckagit icin yaptiklari 5 km oteden bile belli oluyor. Hatta kokularindan bile belli oluyor

kimi firmalarda cok yerinde milletin kafasini karistirmadan bir guzel sogucluyor ama hepside aynisi. Nerden biliyorum bende ne yazik ki bu firmalardan biriyle yaptim. Vizem cikmis yanlarina gitmisim evraklarimi alicam adamlar bana bizim sitemizde bizle calisan ogrencilerin yorumlarini yayinliyoruz bizden memnun kaldiysaniz bunlari bikac cumleyle aciklarsaniz seviniriz diyor

lan ben sizin hakkinizdaki dusuncelerimi yazsam acliktan olursunuz kapatirsiniz firmayi kimse gelmez

Birde gitmeden once derler Almanya havaalanina indiginiz anda karsilama yapilacak sonra islemleriniz tek tek yapilacak 2 gun icinde falanda filan bi cok sey anlatirlar. Ne karsilama var ne bisey tamam karsilama ben istemedim orasi ayri ama nerde hani burdaki islemleri beraber halledecegimiz kisi? daga kacti. Dag nerde? yandi bitti kul oldu

Geleli bir hafta oldu biz kendi basimiza hallediyoruz. Sordugumda acelesi yok bu islemleriniz icin acele etmeyin diyorlar. Gecen ailemden danismanlik parasinin son taksidini istemisler paraya gelince istemesini biliyorsunuz ama? vermeyin dedim vermemislerde zaten. Beni simdi yarin ariycaklardi normalde islemleri halletmek icin o da sirf son taksidi almak icin tabi dicem benim islemlerim halloldu cok sagolun sizinle calismak bir zevkti kalin saglicakla

Ama merak etmesinler zamani gelir bunlarinda hesaplari sorulur

yani benim diyecegim uzak durulmasi lazim bunlarin yanindan bile gecmeyin:) Ama Almanya guzel ya gercekten:yummy tavsiye ederim

Neden tavsiye ederim son olarak onuda soyliyeyim. Inanin almanlar bu turklerin yani bakin bizlerin! bizlerin diyorum. Bizlerin birbirimize yaptigi seyi bize yapmazlar. Biraz karisik oldu ama anlamissinizdir. Bakin iste goruyoruz adam Turk bizde Turkuz neler yapiyorlar. Sonra da diyoruzki bizi neden sevmiyorlar bize neden irkcilik yapiyorlar aslinda kimse seni sevmiyor sana irkci davraniyor degil sen bunlari kendine yapiyorsun anlamiyorum ya.. Trajikomik

Boah ne anlattim gene

Zihin neyi aliyor ve neye inaniyorsa, onu basarabilir. -Dr. Napoleon HILL-