Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Expatrio (Bloke Hesap)
-
Re: Expatrio (Bloke Hesap)
Merhaba, su anda bir hostelde konakliyorum ve daha anmeldung yapamadim cunku kalacak yer bulamadim. bu sekilde bloke hesabimdaki parayi kullanabilir miyim? Soyle bir seye denk geldim;
If you have TK public health insurance with Expatrio, you will not need to provide a proof of address. Your insurance certificate will be automatically used as your proof of address.
Expatrio uzerinden TK sigortasi da yaptirmistim fakat orada da adres simdilik berlin olarak gozukuyor aktiflestirmedigim icin sanirim.
If you have TK public health insurance with Expatrio, you will not need to provide a proof of address. Your insurance certificate will be automatically used as your proof of address.
Expatrio uzerinden TK sigortasi da yaptirmistim fakat orada da adres simdilik berlin olarak gozukuyor aktiflestirmedigim icin sanirim.
-
Merhaba,
Bloke hesabımı aktive etmeye çalışıyorum, gerekli evrakları yükledim 2 günü geçmesine rağmen hala kontrolü sağlanmadı fakat aynı anda bana kimliğimi teyit etmem için videocall maili geldi. Start identification dediğimde videocall açılması gerekirken app kendine kendine bir anda kapanıyor. Vİdeocall için de sanırım ID-now uygulamasını indirmek lazım. İndirdim fakat oraya bir kod girmem gerekli ve bana expatrio tarafından herhangi bir kod gönderilmedi. Ne yapmam lazım? Support'a da yazdım fakat dönüş yapmadılar henüz bu yüzden ibanımı da bağlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bloke hesabımı aktive etmeye çalışıyorum, gerekli evrakları yükledim 2 günü geçmesine rağmen hala kontrolü sağlanmadı fakat aynı anda bana kimliğimi teyit etmem için videocall maili geldi. Start identification dediğimde videocall açılması gerekirken app kendine kendine bir anda kapanıyor. Vİdeocall için de sanırım ID-now uygulamasını indirmek lazım. İndirdim fakat oraya bir kod girmem gerekli ve bana expatrio tarafından herhangi bir kod gönderilmedi. Ne yapmam lazım? Support'a da yazdım fakat dönüş yapmadılar henüz bu yüzden ibanımı da bağlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
41f idata İstanbul
Randevu Talep: 17 mayıs
Randevu Atama:29 Mayıs
Evrak Teslim: 3 Temmuz
Pasaport teslim:19 temmuz
FAU Erlangen
FAU Erlangen
-
Merhabalar, Almanya ya giriş yaptım fakat 1 aylığına airbnb kiraladım bloke hesabımın açılması için airbnb adresimi versem sorun olur mu?
36f İstanbul
Idata başvuru tarihi 08.07.2024
Randevu 25.07.2024
Eksik evrak teslimi 27.08.2024
Vize gelişi 03.09.2024
Idata başvuru tarihi 08.07.2024
Randevu 25.07.2024
Eksik evrak teslimi 27.08.2024
Vize gelişi 03.09.2024
Mail adresimle bloke hesap başvurusu yaptım. 1 iş günü içerisinde pasaportun incelenip onaylanacağı söylendi. 1 iş gününü geçti hala onaylanmadı. Gerçekten acele etmem gereken bir durumdayım maalesef ve böyle bir durumda canlı bir müşteri hizmetlerine erişememek henüz sürecin başındayken bile panik ediyor. Madem 1 iş günü sürmeyecek neden her yerde 1 iş günü diyorsunuz. Bu durumda olan var mı başka kaç gün sürdü bilgi verebilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.
aynı sorunu ben de yaşıyorum ve müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. sorunu çözebildiniz mi acaba?fraufreitag yazdı: ↑Prş Eki 03, 2024 9:14 pm Merhaba,
-
En sonunda arkadaşımın telefonuna expatrio app indirip denedim ve o şekilde yapabildim videocall'u. Kendi telefonumda asla açılmadı video call aşaması. Fakat istenilen belgeleri yükleyeli günler olmasına rağmen hala review aşamasında görünüyor. Pasaport ve vizemde approved yazmasına rağmen adres kanıtı olarak yüklediğim meldebescheinigung pending statüsünde olduğu için hala IBANımı bağlayamadım ve support da asla dönüş yapmadı. Rezalet bir durum açıkçası mağdur oluyoruz saçma sapan
41f idata İstanbul
FAU Erlangen
FAU Erlangen
Merhaba her yıl yeniden bloke hesap açmak zorunda mıyız? Zorundaysak her yıl yine 11900 küsürlü tutarı mı bloke edeceğiz?
- Vize Türü: 36F
Randevu Talebi: 9.12.2023
Randevu Atama: 16.08.2024
Randevu Günü: 11.09.2024