Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Expatrio (Bloke Hesap)

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
buketagyuz

Re: Expatrio (Bloke Hesap)

Mesaj gönderen buketagyuz » Pzt Tem 29, 2024 9:12 pm

Merhaba, 6 ağustosta vize görüşmem var ve malesef ki parasal sorunlardan dolayı bloke hesabımı ancak bugün açabildim. Hesabın açılma süresi son açan kişilerde tahmini kaç gün sürdü ve para aktarımı da aynı şekilde maksimum kaç günde gönderildi? Yetişme konusunda gerginlikler yaşıyorum. Ayrıca Expatrio value package aldım ama incoming health insurance dosyasını açamıyorum file is damaged yazısı çıkıyor. Bunun için kiminle görüşmem gerekiyor?

elif28

Mesaj gönderen elif28 » Sal Tem 30, 2024 3:37 pm

Merhaba, bloke hesabımı aylık 934 Euro olarak Expatrio'dan açmıştım ancak aylık bu tutar 992 olarak geçen hafta güncellenmiş. Expatiro' ya bununla ilgili mail attım, normalde 1 iş günü içinde dönüş yapılır yazılıyor ancak hala dönen olmadı. Vizem iki gün sonra ve acil olarak da mailimde belirtmiştim. Ne yapmalıyım?

demirciesma

Mesaj gönderen demirciesma » Sal Tem 30, 2024 11:56 pm

Merhaba expatriodan yaptığım sağlık sigortasında tahmini varış tarihi bilgimi değiştirdim. Yeni tarihe göre belge ne zaman sisteme yüklenir acaba ?

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Çrş Tem 31, 2024 11:11 am

berfff yazdı: Cmt Tem 27, 2024 10:45 am merhaba bu sabah 06 nolu belgem geldi. soyadımda ı harfi var fakat hesap açarken türkçe karakter kullanılamadığı için belgede i harfi ile yazıyor soyadım bu bir sorun olur mu?
Merhaba sorun olmaz.
Expatrio'nun sunduğu Banka Hesabı ile birlikte, artık Oturum İzni veya İkametgah kaydı gerekmeden Bloke Hesaptaki paranıza anında ulaşabilirsiniz ;)

Süreçle alakalı tüm sorularınızı Telegram grubumuza katılarak uzmanlarımıza sorun: t.me/expatrioTR

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Çrş Tem 31, 2024 11:11 am

demirciesma yazdı: Sal Tem 30, 2024 11:56 pm Merhaba expatriodan yaptığım sağlık sigortasında tahmini varış tarihi bilgimi değiştirdim. Yeni tarihe göre belge ne zaman sisteme yüklenir acaba ?
24 saat içerisinde yüklenmiş oluyor güncel belge sisteme.
Expatrio'nun sunduğu Banka Hesabı ile birlikte, artık Oturum İzni veya İkametgah kaydı gerekmeden Bloke Hesaptaki paranıza anında ulaşabilirsiniz ;)

Süreçle alakalı tüm sorularınızı Telegram grubumuza katılarak uzmanlarımıza sorun: t.me/expatrioTR

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Çrş Tem 31, 2024 11:13 am

elif28 yazdı: Sal Tem 30, 2024 3:37 pm Merhaba, bloke hesabımı aylık 934 Euro olarak Expatrio'dan açmıştım ancak aylık bu tutar 992 olarak geçen hafta güncellenmiş. Expatiro' ya bununla ilgili mail attım, normalde 1 iş günü içinde dönüş yapılır yazılıyor ancak hala dönen olmadı. Vizem iki gün sonra ve acil olarak da mailimde belirtmiştim. Ne yapmalıyım?
şu anda pek çok kişi değişiklik için başvuru yapmış durumda ve bu da yavaşlamaya sebep oluyor. Müşteri hizmetleri size en kısa sürede dönüş yapıyor olacaktır.

demirciesma

Mesaj gönderen demirciesma » Çrş Tem 31, 2024 11:15 am

Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Aylık 934 euro olacak şekilde bloke hesabımı açmıştım. Şimdi sanırım bloke hesap miktarını yükselttiler ama 5 Ağustos’ta ramdevum var. Yükseltilen tutar uygulanmaya başlandı mı, beni etkiler mi? Etkilerse kalan tutarı sonradan transfer etmem mümkün olur mu?

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Çrş Tem 31, 2024 11:25 am

buketagyuz yazdı: Pzt Tem 29, 2024 9:12 pm Merhaba, 6 ağustosta vize görüşmem var ve malesef ki parasal sorunlardan dolayı bloke hesabımı ancak bugün açabildim. Hesabın açılma süresi son açan kişilerde tahmini kaç gün sürdü ve para aktarımı da aynı şekilde maksimum kaç günde gönderildi? Yetişme konusunda gerginlikler yaşıyorum. Ayrıca Expatrio value package aldım ama incoming health insurance dosyasını açamıyorum file is damaged yazısı çıkıyor. Bunun için kiminle görüşmem gerekiyor?
farklı bir tarayıcı ya da mobil app kullanarak belgeyi görüntülemeyi deneyebilirsiniz. Bloke hesabınızı açıp parayı gönderdikten sonra, paranız henüz ulaşmamış olsa dahi ödeme dekontuyla vize görüşmesine gidebilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Çrş Tem 31, 2024 11:26 am

demirciesma yazdı: Çrş Tem 31, 2024 11:15 am Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Aylık 934 euro olacak şekilde bloke hesabımı açmıştım. Şimdi sanırım bloke hesap miktarını yükselttiler ama 5 Ağustos’ta ramdevum var. Yükseltilen tutar uygulanmaya başlandı mı, beni etkiler mi? Etkilerse kalan tutarı sonradan transfer etmem mümkün olur mu?
normalde 1 Eylül'den itibaren deniyor ancak yükseltme gerekirse konsolosluk sizinle iletişime geçiyor olur. Talep ederlerse sonradan artış yapabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Çrş Tem 31, 2024 11:27 am

bullstranova yazdı: Pzt Tem 29, 2024 1:39 am Merhaba tam 1 hafta sonra vize randevum var zar zor bloke hesap ucretini yeni toplayabildim cok acil bir sorum var lutfen olabildigince hizli yardimci olursaniz sevinirim. Ben bloke hesabima euro seklinde koymanin daha mantikli oldugunu dusunmustum fakat su an her yerde 3-5 hatta daha uzun surebilecegi soyleniyor ve geciksin istemiyorum. Turk lirasi gondermek icin sanirsam farkli aracilar isin icine giriyor transfergo veya wise gibi. ne yapmaliyim yardimci olur musunuz euro seklinde bankadan veya bir araciyla mi gondermek mantikli yoksa lirayla aracilari kullanarak mi gondermek su an paramin yarisi lira yarisi euro aklimda tum hepsini yarin euro yapmak vardi fakat kafam cok karisti . simdiden cok tesekkur ederim
banka hesabınızda paranız euro olarak duruyorsa, direkt olarak bankanızdan euro göndermek daha uygun olur. 3-5 iş günü sürer paranızın geçmesi.

Karna

Mesaj gönderen Karna » Çrş Tem 31, 2024 4:23 pm

Expatrio yazdı: Çrş Tem 31, 2024 11:27 am banka hesabınızda paranız euro olarak duruyorsa, direkt olarak bankanızdan euro göndermek daha uygun olur. 3-5 iş günü sürer paranızın geçmesi.
Bende de aynı durum vardı. Çalıştıkça parayı euroya çevirip biriktirmiştim malum TL değer kaybediyor diye. Şimdi transfergo, wise gibi siteler TL den euroya çevirip gönderiyor. Bende tüm para bankada euro olarak hazır. İş bankası %0.6 kesiyor o da 75 euroya falan denk geliyor. Bu transfer sitelerini kullanmak için TL ye çevirip kendi kurlarıyla terkar Euroya çevirince daha pahalıya geliyor diye hesapladım bende.
Ankara 41F
Başvuru: 18.07.2024
Randevu mail: 19.08.2024
Randevu tarihi: 26.08.2024
İdata kargo maili: 20.09.2024
Vize elime ulaştı: 21.09.2024

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Çrş Tem 31, 2024 5:40 pm

Karna yazdı: Çrş Tem 31, 2024 4:23 pm Bende de aynı durum vardı. Çalıştıkça parayı euroya çevirip biriktirmiştim malum TL değer kaybediyor diye. Şimdi transfergo, wise gibi siteler TL den euroya çevirip gönderiyor. Bende tüm para bankada euro olarak hazır. İş bankası %0.6 kesiyor o da 75 euroya falan denk geliyor. Bu transfer sitelerini kullanmak için TL ye çevirip kendi kurlarıyla terkar Euroya çevirince daha pahalıya geliyor diye hesapladım bende.
evet gönderdiğiniz tutara ve aracı firmaların sitelerindeki kura bağlı olarak anlık değerlendirme yapmak en doğrusu.

kaanercann

Mesaj gönderen kaanercann » Prş Ağu 01, 2024 12:26 pm

Bloke hesabımda yeterli bakiye var ve aylık ödeme tutarını değiştirmem gerekiyor. Sistemden gerekli işlemi yaptım mailde attım ancak geri dönüş alamıyorum. Sürem çok kısıtlı normalde dün göndermem gerekiyordu evrakları. Telefon ilede aradım ancak yarım saatin sonunda sesli mesaja düşürdü. En hızlı nasıl iletişime geçebilirim expatrio ile.
36F - Istanbul - Esli
Vize Basvuru: 04.01.2024
Randevu Atama:20.02.2024
Randevu Tarihi: 19.03.2024
Eksik Evrak Gönderme: 28.03.2024
Dijital İletim: 07.05.2024
Eksik Evrak Talebi (kira söz.) 19.06.2024
Eksik Evrak İletimi: 09.07.2024

fahren1337

Mesaj gönderen fahren1337 » Prş Ağu 01, 2024 12:38 pm

Az önce İş Bankasından SWIFT işlemini gerçekleştirdim fakat açıklama kısmına belgede verilen referans numarası yerine "EXPATRIO BLOKE HESAP" yazdım sorun olur mu acaba

fahren1337

Mesaj gönderen fahren1337 » Prş Ağu 01, 2024 12:54 pm

fahren1337 yazdı: Prş Ağu 01, 2024 12:38 pm Az önce İş Bankasından SWIFT işlemini gerçekleştirdim fakat açıklama kısmına belgede verilen referans numarası yerine "EXPATRIO BLOKE HESAP" yazdım sorun olur mu acaba
Ayrıca sanırsam USD ile ödeme yaptığım için "Blocked Account Transfer Details" kısmında IBAN değil de Avustralya bankasına ait bir SWIFT kodu vardı sadece onunla yaptım işlemi. Fakat dekontta o SWIFT kodu gözükmüyor sadece alıcı hesap no ve belgede yazan isim var (COHORT SOLUTIONS PTY LTD)

Ve dekont Türkçe, maalesef, İş Bankası ingilizce dekont vermiyor. Sorun olur çıkarır mı bunlar?

nurefsankara

Mesaj gönderen nurefsankara » Prş Ağu 01, 2024 3:09 pm

tgun89 yazdı: Cum Tem 26, 2024 10:13 pm dil kursu öğrencisi olarak açabilirsiniz.
Merhabalar, ben de şartlı kabulle Almanya'ya gideceğim, dil kursum 4-5 ay kadar sürecek, bloke hesabımı orada kalacağım süre kadar yaptırabiliyor muyum yoksa 1 senelik mi olmalı?

tgun89

Mesaj gönderen tgun89 » Prş Ağu 01, 2024 3:47 pm

nurefsankara yazdı: Prş Ağu 01, 2024 3:09 pm Merhabalar, ben de şartlı kabulle Almanya'ya gideceğim, dil kursum 4-5 ay kadar sürecek, bloke hesabımı orada kalacağım süre kadar yaptırabiliyor muyum yoksa 1 senelik mi olmalı?
Bloke hesabı 1 yıllık istiyor genelde konsolosluk.
Ankara 36F Eş ve 1 çocuk
Başv. Tar: 14.06.2024
Randevu Ata. Tar: 04.10.2024
Randevu Tar: 17.10.2024
Öğr. Eş Vize Onayı: 11.12.2024
Kira Sözl. Talebi: 16.12.2024
Eş Bloke Hesap Talebi: 18.12.2024
Bloke Hesap gönd.: 23.12.2024
Aile Vize Geliş: 07.01.2025

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Prş Ağu 01, 2024 6:05 pm

fahren1337 yazdı: Prş Ağu 01, 2024 12:54 pm Ayrıca sanırsam USD ile ödeme yaptığım için "Blocked Account Transfer Details" kısmında IBAN değil de Avustralya bankasına ait bir SWIFT kodu vardı sadece onunla yaptım işlemi. Fakat dekontta o SWIFT kodu gözükmüyor sadece alıcı hesap no ve belgede yazan isim var (COHORT SOLUTIONS PTY LTD)

Ve dekont Türkçe, maalesef, İş Bankası ingilizce dekont vermiyor. Sorun olur çıkarır mı bunlar?
Selamlar, verdiğiniz bilgiler doğru evet. Dekontun Türkçe olması sorun yaratmaz

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Prş Ağu 01, 2024 6:05 pm

fahren1337 yazdı: Prş Ağu 01, 2024 12:38 pm Az önce İş Bankasından SWIFT işlemini gerçekleştirdim fakat açıklama kısmına belgede verilen referans numarası yerine "EXPATRIO BLOKE HESAP" yazdım sorun olur mu acaba
olmaması gerekir ancak aksi bir durumda banka size mail yoluyla ulaşıyor olur.

Kullanıcı avatarı
Expatrio
İletişim:

Mesaj gönderen Expatrio » Prş Ağu 01, 2024 6:06 pm

kaanercann yazdı: Prş Ağu 01, 2024 12:26 pm Bloke hesabımda yeterli bakiye var ve aylık ödeme tutarını değiştirmem gerekiyor. Sistemden gerekli işlemi yaptım mailde attım ancak geri dönüş alamıyorum. Sürem çok kısıtlı normalde dün göndermem gerekiyordu evrakları. Telefon ilede aradım ancak yarım saatin sonunda sesli mesaja düşürdü. En hızlı nasıl iletişime geçebilirim expatrio ile.
şu anda tüm kullanıcılar artırma talebinde bulunduğu için bir yoğunluk mevcut. müşteri hizmetleri size en kısa zamanda dönüş yapıyor olacaktır