Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize İşlemimde Sigorta Problemi
Vize İşlemimde Sigorta Problemi
Herkese selam. RWTH'da 12 Ekim'de lisansa başlayacağım. Expatrio'da bloke hesap yaparken ottonova sunuldu. Onu istemediğim için vize belgelerime AT11 ekledim. Düzeltme geldi ve başka bir belge istendi malumunuz AT11 sadece 6 ay geçerli. AT11'im 31.03.27 tarihinde bitiyor. Konsolosluk benden o tarihten itibaren geçerli AT11'i 1 yıla tamamlayan bir poliçe istedi. Bunun için BARMER'ı aradığımda bana sigorta kaydımın Türkiye'de geçtiğini, bu nedenle BARMER'a kaydolamayacağımı söylediler. Bu Almanya'da bir daha gesetzliche Krankenkasse üyesi olamayacağım anlamına mı geliyor? 6 aylık bir seyahat sigortası işimi görebilir mi diye düşünüyorum. Nasıl işin içinden çıkabilirim?
Re: Vize İşlemimde Sigorta Problemi
Vize icin sadece istenen tarihlere herhangi bir sigorta sirketinden Seyehat saglik sigortasi yaptirmaniz yeterli. Üniversite kaydi icin de At11 in AOK, Barmer veya TK gibi firmalardan denkligini yaptirmaniz gerekiyor.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com