iyi dilekleriniz ve tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim, cikarsa cikar cikmazsa yapacak bisey yok dunya donmeye devam ediyor. umarim sizde sorunsuz halledersinizugurcnoztrk yazdı: ↑Sal Eyl 19, 2023 1:39 pm Oyle dusunme bence hic olmaz diyenler vize aliyor, sen her seyin tam bir sekilde git vizeye eksiklerini de motivasyon mektubunda anlatmaya calis ve eksiklerini gidermeye calistigini anlat. Buyuk ihtimal alirsin vizeni. Bol sans.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Için Transkript
-
Re: Vize Için Transkript
-
Dil sertifikanizdan dolayı mi büyük ihtimalle red yiyeceğiniz düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse dil sertifikaniz nedir acaba?painhatesad yazdı: ↑Sal Eyl 19, 2023 12:16 pm ya buyuk ihtimalle red gelecek zaten bide benim buradaki bolum elektrik elektronik muhendisligi orada data science bu yuzden bile red verebilirler yapabilecegim bisey yok suan
-
ielts 7.5 var sadece almancada biraz biliyorum soru sorarsa yanit verebilirim. sertifikadan dolayi degilde yaş + transkript + buradaki bolumumle oradakine alakasiz diyebilirler belki bilmiyorum red sebebi olabilir bunlardan biri veya hepsideutschequalitat yazdı: ↑Sal Eyl 19, 2023 2:27 pm Dil sertifikanizdan dolayı mi büyük ihtimalle red yiyeceğiniz düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse dil sertifikaniz nedir acaba?
-
Kabul aldığınız data science bölümü de mi ingilizce?painhatesad yazdı: ↑Sal Eyl 19, 2023 2:45 pm ielts 7.5 var sadece almancada biraz biliyorum soru sorarsa yanit verebilirim. sertifikadan dolayi degilde yaş + transkript + buradaki bolumumle oradakine alakasiz diyebilirler belki bilmiyorum red sebebi olabilir bunlardan biri veya hepsi
-
aynendeutschequalitat yazdı: ↑Sal Eyl 19, 2023 3:00 pm Kabul aldığınız data science bölümü de mi ingilizce?
-
sende korkuyosun bak transkriptten 2side vize almıs bu adamların basligi acan arkadas 27 yasindaymis basvururkendeutschequalitat yazdı: ↑Sal Eyl 19, 2023 3:00 pm Kabul aldığınız data science bölümü de mi ingilizce?
viewtopic.php?p=151526#p151526
-
benim transkriptim de kotu ama ben 1.sınıfı bitirdim ortalamam ilk donem kotuydu sadece onu da sehrin imkanlarina kaldıgım yurt ortamına felan bagladım ders calısma ımkanım yoktu cok dedım 2. donem de yukselttıgım ıcın pek sıkıntı yaratmazlar herhalde
-
bisey olmaz. dil sertifikan ne ?ugurcnoztrk yazdı: ↑Sal Eyl 19, 2023 6:10 pm benim transkriptim de kotu ama ben 1.sınıfı bitirdim ortalamam ilk donem kotuydu sadece onu da sehrin imkanlarina kaldıgım yurt ortamına felan bagladım ders calısma ımkanım yoktu cok dedım 2. donem de yukselttıgım ıcın pek sıkıntı yaratmazlar herhalde
-
resmi sertifika degil ama a2
transkripti götür.Götürmezsen dah çok soru sorarlar.Benim alttan 8 ders vardı.Kabulüde aldım.Derslerin niye kötü filanda demedi.Ganomda 2.20ydiugurcnoztrk yazdı: ↑Sal Eyl 19, 2023 6:10 pm benim transkriptim de kotu ama ben 1.sınıfı bitirdim ortalamam ilk donem kotuydu sadece onu da sehrin imkanlarina kaldıgım yurt ortamına felan bagladım ders calısma ımkanım yoktu cok dedım 2. donem de yukselttıgım ıcın pek sıkıntı yaratmazlar herhalde
-
adım semih hocam:)
-
-
Ben kisaca cevap vereyim;
- Kendini kisaca tanitma (Isim, Yas, Ulke, Egitim/Mezuniyet/Bolum, Meslek)
- Yabanci dil seviyeleri
- Neden Almanya'da dil kursu/lisans/yuksek lisans?
- Neden Almanya?
- Dil kursu/Egitim sonrasi ne yapacaksin?
Bu sorulara anlatim sekline uygun bir siralamayla cevaplarsan bir motivasyon mektubu yazabilirsin.
-
cok tesekkur ederimutkusb yazdı: ↑Cmt Eyl 23, 2023 3:38 pm Ben kisaca cevap vereyim;
- Yabanci dil seviyeleri
- Neden Almanya?
Bu sorulara anlatim sekline uygun bir siralamayla cevaplarsan bir motivasyon mektubu yazabilirsin.
-
Aus welchen Mitteln wird der Lebensunterhalt in der Bundesrepublik Deutschland bestritten?utkusb yazdı: ↑Cmt Eyl 23, 2023 3:38 pm Ben kisaca cevap vereyim;
- Yabanci dil seviyeleri
- Neden Almanya?
bu soruya ne cevap verdin basvuru formundaki ? werkstudent, bloke hesap ve allowence from family yazsam soruno lur mu
Gecimini nasil saglacaksan onu secmen lazim. Bloke hesap ise Sperrkonto, garantor ise Verpflichtungserklärung yazman gerek. Buna dair de bir belge sunman lazim.painhatesad yazdı: ↑Cmt Eyl 23, 2023 4:51 pm Aus welchen Mitteln wird der Lebensunterhalt in der Bundesrepublik Deutschland bestritten?
bu soruya ne cevap verdin basvuru formundaki ? werkstudent, bloke hesap ve allowence from family yazsam soruno lur mu
-