Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Aachen ekimde C-1 verme
Aachen ekimde C-1 verme
Arkadaşlar şu anda telc b2 sertifikam var. Şu an rtwh aachen üniversitesine başvurup dönem başlamadan C-1 teslim edebilir miyim?
-
Re: Aachen ekimde C-1 verme
Mail ile sordum ben , kayıt yaptiriken c1 ibraz etmeniz yeterli dediler, henüz dil sertifikası almamamıza ragmen kabul verdiler bize
-
Re: Aachen ekimde C-1 verme
Hayırlı akşamlar sıkıntısızca halledebilmenizi umuyorum, eğer tarih deadline değilse sıkıntısız halledersiniz diye umuyorum c1 zaten yeterli olmalı her yer için (eğer kendi sınavı yoksa) kusura bakmayın bilgim az affola, Şuan yatay geçişten mi bahsediyorsunuz? Bu konular için hangi portal-başlıklara bakmamı önerirsiniz? muht cevapları bulurum ama kısaca soruların şunlar, b2-c1 sertifikamı ne zaman çıkartmam lazım, en erken ne zaman yatay geçiş yapabilirim-ne zaman çıkartmam gerekiyor? ayrı başlık da açabilirim ama kısaca değerli bilgilerinizi almak istedim
Eğer üninin kendi sınavı yoksa sıkıntı olmaz hocam. Aachen'in son tarihlerini teyit etmenizde fayda var tekrardan dediğim gibi, işiniz rast gitsin iyi aksamlar.
Eğer üninin kendi sınavı yoksa sıkıntı olmaz hocam. Aachen'in son tarihlerini teyit etmenizde fayda var tekrardan dediğim gibi, işiniz rast gitsin iyi aksamlar.