Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Braunschweig Dil Kursu
Braunschweig Dil Kursu
Merhabalar, Braunschweig tu ya kabul aldim okul bunyesinde 1 yil dil kursu akabinde eger begenirsem makine master a baslayacagim Burada daha onceden okuyan ya da hali hazirda ogrenim goren arkadaslar varsa okul, kurs, sehir hakkindaki bilgilerini paylasirlarsa sevinirim:)
Braunschweig Dil Kursu
Kucuk bir sehir gezilcek yer yok tabi bizim icin sorun degil cunku derslerden gezecek vakitte yok.Burada ev-yurt vs. bulmak inanilmaz zor ben 3 ayda ancak kalacak uyduruk bir ev buldum.Kursun suan b1 kurundayim.Kurs almanyanin en zor kurslarindan biri goethe vs.den cok daha zor.Cok Turk taniyorum 1-1,5 senedir Almanyadalar hala a2-b1 deler.
Braunschweig Dil Kursu
Ciddimisin korkuttun beni ya.. Bana kurstan kalacak yer sikintisinin olmadigini soylemislerdi. Kurs nasil peki zor ama yararli mi? Dsh basarisi nasil okulun? Bir de kurs suresince okulun ogrencisi oluyorsun degil mi konustuk bu konulari kursla evet dediler ama bi sikinti cikmasindan korkuyorum ayni sekilde Kaiserslautern uni ile de gorustum baya son anda bu konuda sikinti cikardilar. Ogrenci olmanin barinma, ulasim vs konularinda bir yarari oluyor mu?
Braunschweig Dil Kursu
Kurs zor ama tabikide yararli Dsh da avantajliyiz diger kurumlarin Dsh i sana kolay gelecek.Yer sikintisi cok fazla yurtta yer bulmak imkansiz gibi evde bulunmuyor.Dil kursu Ogrencisi oldugun icin ulasim ucretli,yurtlarda oncelik yok bize,Yani malesef uni. ogrenciinin her avantaji yok bizde yari ogrenci sayiyorlar.
Braunschweig Dil Kursu
Kurs bildigin yedi beni o zaman. Adamlar bana ulasimin ucretsiz oldugunu barinmada da sikinti olmayacagini soylemislerdi. Ulasim da parali olucaksa ne farki kaldi ozel kurslardan.. Dostum sen kurstamisin suan yoksa bolume gecis yaptin mi? barinma konusunda verebilecegin tavsiye varmi? bir de ben makine muhendisligi masteri yapicam braunschweig da sanayii nasil is olanaklari staj olanaklari falan bilgilerini paylasabilirsen sevinirim
Braunschweig Dil Kursu
Kurs yalis anlamis olabili.Ulasim bize ucretli ve yurtta uni. ogrenileri oncelikli ama biz sayilmiyoruz.Ben b1 deyim sanayi tabikide cok iyi vw fabrikalari hep burda man fabrikasida var.Barinma icin yurt bulman imkansiz gelir gelmez evde bulacagini dusunmuyorum zaten ev verirken kiracilar bizden kefil istiyor calismadigimiz icin
Braunschweig Dil Kursu
hobaa ee nerde kalicam ben.. ev arkadasi falan arayanlarin oldugu bi site falan varmi peki, ya da ne bileyim hostel falan ne yapmami onerirsin?
Braunschweig Dil Kursu
Wg gesucht diye internette bulabilirsin.Ortada kalmazsin burda baya Turk binasi oldugu icin ( Milli gorus,nurcular,ulkuculer,diyanet,alperen ocaklari,suleymancilar vs.) birine gidip kalacak yerim yok gecici kalabilirmiyim desen kalabiliyorsun
Braunschweig Dil Kursu
Ya konuya biraz yabanci ama ben bir sey sormak istiyorum sizinde sorunlariniza yardim edebilirim Ben hannoverde Makine okuyorum Leibnizde iki donemdir bolum sapitti ne yaptigini bilmiyorlar derslerden kalan kalana bende okulumu degistirmek istiyorum Braunscheig de Makine Bolumu hakkinda bilgisi olan varmi yonlendirebilicek
-
Braunschweig Dil Kursu
basligi takip ediyorum, 2 ay sonra okulum bitecek bittikten sonra ben de hazirliklara basliycam...:bye
Braunschweig Dil Kursu
dun kabulum geldi.Dil kursuna 1 aralikta basliyorum tabi vizem erken gelirse
Braunschweig Dil Kursu
Kismetse bende kasim ortasinda baslayacagim var mi bir tavsiyeniz.
Braunschweig Dil Kursu
Merhaba Arkadaslar
TU Braunschweig Studienkolleg istemiyor mu? Bu universite ile ilgil makalede dil sarti aranmadigi burada kurslara giderek C1 aldiktan sonra egitime baslanabilecegi
anlasiliyor. Yaniliyor muyum?
TU Braunschweig Studienkolleg istemiyor mu? Bu universite ile ilgil makalede dil sarti aranmadigi burada kurslara giderek C1 aldiktan sonra egitime baslanabilecegi
anlasiliyor. Yaniliyor muyum?
Braunschweig Dil Kursu
Studienkolleg TU Braunschweig ile alakali bir sey degil eger Turkiye\'de imam hatip, meslek lisesi yada 11 yillik bir liseden mezun olmadiysan studienkolleg yapma gibi bir zorunlulugun yok. Dil sartindaysa uni DSH-2 yada Testdaf-4 istiyor. Dil sarti aranmamasi ise sartli kabul ile ilgili.
Braunschweig Dil Kursu
[quote]furkan_55 tarafindan yazilan metin:
Studienkolleg TU Braunschweig ile alakali bir sey degil eger Turkiye\'de imam hatip, meslek lisesi yada 11 yillik bir liseden mezun olmadiysan studienkolleg yapma gibi bir zorunlulugun yok. Dil sartindaysa uni DSH-2 yada Testdaf-4 istiyor. Dil sarti aranmamasi ise sartli kabul ile ilgili.[/quote]
Benim bildigim Turkiye de 12 yillik egitimi tamamlayanlarin yeterli dil seviyeniz yoksa Niedersachsen eyaletinde mutlaka Studienkolleg yapma zorunlulugunun oldugu.
Studienkolleg TU Braunschweig ile alakali bir sey degil eger Turkiye\'de imam hatip, meslek lisesi yada 11 yillik bir liseden mezun olmadiysan studienkolleg yapma gibi bir zorunlulugun yok. Dil sartindaysa uni DSH-2 yada Testdaf-4 istiyor. Dil sarti aranmamasi ise sartli kabul ile ilgili.[/quote]
Benim bildigim Turkiye de 12 yillik egitimi tamamlayanlarin yeterli dil seviyeniz yoksa Niedersachsen eyaletinde mutlaka Studienkolleg yapma zorunlulugunun oldugu.