Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Almanya ile Ilgili Medya / Sosyal Medyada Dönen Asparagas Haberler

Forum kurallari ve site ile ilgili duyurular, yonetici alim ilanlari vs.
isilwen

Re: Almanya ile Ilgili Medya / Sosyal Medyada Dönen Asparagas Haberler

Mesaj gönderen isilwen » Cum Eki 13, 2023 11:43 am

SemaKose yazdı: Prş Eki 12, 2023 11:49 pm Arkadaşlar merhabalar ben biraz daha araştırdım galiba bu yasa işleme girdikten sonra dil öğrenmeye başlayan öğrenciler yararlanabilecekmiş mesela ben önceden başladığım için yararlanamayacakmışım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım ben de yararlanabilirim. Zamanla öğreneceğiz
Boyle bir ayrim yapilamaz, kanunun yururluge girmesinden bir ay once ve bir ay sonra Almanya ya gelen iki ogrenci arasinda ne gibi bir fark olabilir ki birisine calisma izni verirken digerine vermesinler

Rojbin

Mesaj gönderen Rojbin » Pzr Eki 29, 2023 7:45 pm

Bir sonuç , haber yok mu halen ?

SemaKose

Mesaj gönderen SemaKose » Prş Kas 02, 2023 5:49 am

Merhaba tekrardan mail attım yabancılar bürosuna neden yararlanamadığıma dair buna tam olarak cevap vermediler sadece tatillerde calısabileceğimi ve staj yapabileceğimi söylediler ama normal dil öğrenmeye gelen üniversite öğrencisinden bir farkım yok benim de hala anlamış değilim

Rojbin

Mesaj gönderen Rojbin » Prş Kas 02, 2023 1:04 pm

SemaKose yazdı: Prş Kas 02, 2023 5:49 am Merhaba tekrardan mail attım yabancılar bürosuna neden yararlanamadığıma dair buna tam olarak cevap vermediler sadece tatillerde calısabileceğimi ve staj yapabileceğimi söylediler ama normal dil öğrenmeye gelen üniversite öğrencisinden bir farkım yok benim de hala anlamış değilim
Yasa ile ilgili bir haber var mı peki ? Kasımda çıkacak denmişti

SemaKose

Mesaj gönderen SemaKose » Prş Kas 02, 2023 9:48 pm

Onun hakkında bir fikrim yok ama eğer ki olmasaydı bana mailde olmayacak vs deniri

Kaplan

Mesaj gönderen Kaplan » Sal Kas 14, 2023 1:41 pm

"6- Ortalamaniz düsükse iyi bir motivasyon mektubu yazarsaniz yüksek lisans icin kesin kabul alirsiniz:"

Böyle bir şeye inanmıyorum da, not talebi ne kadar sıkı bu konuda? 2.5 ortalama istemişler Alman sisteminde, benimkisi yetmiyor. Hiç notu karşılayamayıp da master başvurusu kabul olan var mı?

Justice

Mesaj gönderen Justice » Pzt Kas 20, 2023 10:02 pm

Son aylarda turist vizesiyle gidip iş bulan çalışma vizesi alabilecek diye haberler dolaşıyor fakat bunun asparagas olduğunu ya da en azından türk vatandaşları için böyle bir durumun söz konusu olmadığını vize danışmanından öğrendim. Doğru mu değil mi emin olmak için erken gibi.