Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
goethe-institut A2 sınavı için Kitap Önerisi
goethe-institut A2 sınavı için Kitap Önerisi
Arkadaşlar merhaba,
Almanca öğreniyorum ve kitap ihtiyacım var. Fakat bu konuda biraz kafam karıştı. Türkiye'de bulabileceğim goethe-institut A2 sınavı için hangi kitapları almalıyım ve ilerlemeliyim?
Teşekkürler
Almanca öğreniyorum ve kitap ihtiyacım var. Fakat bu konuda biraz kafam karıştı. Türkiye'de bulabileceğim goethe-institut A2 sınavı için hangi kitapları almalıyım ve ilerlemeliyim?
Teşekkürler
-
Re: goethe-institut A2 sınavı için Kitap Önerisi
Kitap konusunda çok fazla takılma.Çünkü A2 seviyesi youtube(almanca öğreniyorum falan yaz) oradan A2 konularını izle.A2 seviyesinde 60-70 fiil ve 200-300 tane kelime ezberlemen yeterli olur.Örnek olarak sınavın yazma okuma anlama dinleme konuşma örneklerini detaylı bir şekilde incele. A2 schreiben örnekleri diye aratsan zaten 10 tane konuyu dönüp dönüp aynısını soruyorşar .Bu sınavın neredeyse bütün bölümleri için geçerli.Birkaç mektup örneği ve konuşma kalıpları ezberlersen yüksek bir puanla rahatlıkla geçersin sınavı.
aaa çok teşekkür ederim bu detaylar için. Şu şekilde kendim çalışıyorum ve A2 seviyesini bitmeme çok az kaldı ve yakın zamanda sınava girmek istiyorum o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim
-
Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
teknovvcom@gmail.com buraya atarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.gokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
Hocam bende alabilirmiyim dosyaları. Mail adresimgokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
ikoksal02@gmail.com
Banada atarsanız çok memnum olurum duhayy66@gmail.comgokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
ben de geri kalmayayımgokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
tarikkmt1999@gmail.com
Arkadaşım mümkünse bende istiyorum. koraymacar40@hotmail.com
-
Bana da gönderebilir misiniz? sinemhsrc@gmail.comgokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
-
Mümkün ise bende alabilirmiyim örnekleri ( batuakbass@gmail.com )gokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
Teşekkür ederim...
-
Merhaba, Ankara Goethe de A2 sınavına gireceğim ama önerileriniz nelerdir. Thema kartları konusunda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Begegnungen A2
-
Abi bana da atar misin rica etsemgokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
berkaybuhur@hotmail.com
Universität Duisburg-Essen
Angewandte Informatik-Software Engineering
-
Rica etsem bana da gönderme şansınız var mı acaba ? zlh_gulozdmr@outlook.comgokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
-
Mumkunse bana atar misin kardesimgokturktunahan yazdı: ↑Sal Şub 25, 2020 10:28 pm Bende A2 schreiben mektup ve konuşma örnekleri mevcut.Zaman kaybı yaşamazsın aaaa nereye çalışayım şimdi diye .mail adresini yaz atayım .
berkaybuhur@hotmail.com
Pons deutsch als fremdsprache a1-b1 bu kitap seni tek başına b1'i alabilecek düzeye kadar getirir. Ben bu kitap sayesinde 2 ayda 0'dan b1 oldum.
Mailime atabilir misiniz mmkünse konuşma ve yazma örnekleri rica etse : deryasarhan@gmail.comComputer_Berkay yazdı: ↑Pzt Mar 23, 2020 11:15 am Abi bana da atar misin rica etsem
berkaybuhur@hotmail.com
-
Bana atmadi henuz bende hocalarim ve Almanyadaki tanidiklarim calismami yonlendiriyor bana yarin gelecek ornekler o zaman bana geleni atarim isterseniz o arkadas bana donmedi maaleseffrauderya yazdı: ↑Pzr Tem 12, 2020 10:01 pm Mailime atabilir misiniz mmkünse konuşma ve yazma örnekleri rica etse : deryasarhan@gmail.com
Selam Berkay,Computer_Berkay yazdı: ↑Pzr Tem 12, 2020 11:21 pm Bana atmadi henuz bende hocalarim ve Almanyadaki tanidiklarim calismami yonlendiriyor bana yarin gelecek ornekler o zaman bana geleni atarim isterseniz o arkadas bana donmedi maalesef
Sen nasıl ilerliyorsun hangi kitaptan vs paylaşma imkanın var mı?