Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Burslu Okurken Proof of Funds to Finance Fees

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
efemantarci

Burslu Okurken Proof of Funds to Finance Fees

Mesaj gönderen efemantarci » Pzt Tem 06, 2026 4:54 pm

Merhabalar,
Tübingen Üniversitesinde Master yapmak için vize başvurusu yapmaya çalışıyorum. Kabul aldığım burs aylık 992 euro verdiği için bloke hesap açmadım ancak "Proof of Funds to Finance Fees" kısmında okul ücretini ödeyebileceğimin ispatı gerekiyor. Okulun ilk dönem ücretini ödedim ama ikinci dönemi erken ödeme şansımın olmadığını söylediler. 2. dönemin ücretini ödeyebileceğimi nasıl gösterebilirim?

Aklımda 1700 euroluk (kayıt ücreti) 1 aylık bir bloke hesap açmak geldi ama daha iyi bir çözüm vardır büyük ihtimal. Hesap dökümü yapılabiliyor galiba ama birikimim euro/dolar/tl karışık olduğu için tam 1700 euro etmiyor hiçbir hesabım. Toplayınca o miktarı gösterebiliyorum. Konsolosluk sorumu cevaplamadı default yanıtla döndü o yüzden buraya soruyorum.
Şimdiden çok teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
Physiker
İletişim:

Re: Burslu Okurken Proof of Funds to Finance Fees

Mesaj gönderen Physiker » Sal Tem 07, 2026 11:26 am

Merhaba, bir kisma ayri olarak burs belgesini yüklüyorsunuz diger kisma da 1.semesterin harc ücretini ödediginizi yüklemeniz yeterli oluyor. Tabiki bu arada burs alacaginiz kurumun resmi bir kurum veya vakif olmasi gerekiyor.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com