Herkese merhabalar,
4 Nisan 2025 tarihinde Expatrio hesabıma Türkiye'den aynı günde iki farklı para transferi (9000Euro + 3133 Euro) gerçekleştirdim. An itibariyle henüz Expatrio hesabıma para transferi gerçekleşmedi. Para transfer işlemini Expatrio partneri "Cohort Go" ile değil, "International Bank Transfer" seçeneğini seçip işlemlerime devam ettim. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Para henüz hesaba geçmediği için Expatrionun oluşturacağı 06 belgesini de vizeye teslim edemedim.
Bilgi sahibi olan birisi var ise lütfen bana yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Expatrio Para Transfer Süreci
Re: Expatrio Para Transfer Süreci
Merhaba, SWIFT mi yaptiniz? Eger swift yaptıysanız hangi bankadan yaptınız acaba?birlobeyy yazdı: ↑Çrş Nis 16, 2025 12:44 am Herkese merhabalar,
4 Nisan 2025 tarihinde Expatrio hesabıma Türkiye'den aynı günde iki farklı para transferi (9000Euro + 3133 Euro) gerçekleştirdim. An itibariyle henüz Expatrio hesabıma para transferi gerçekleşmedi. Para transfer işlemini Expatrio partneri "Cohort Go" ile değil, "International Bank Transfer" seçeneğini seçip işlemlerime devam ettim. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Para henüz hesaba geçmediği için Expatrionun oluşturacağı 06 belgesini de vizeye teslim edemedim.
Teşekkür ederim.
-
Re: Expatrio Para Transfer Süreci
Vizede 06 nolu belgeyi sunamamak olumsuz etkiledi mi sizi? Bende suan para transferini bekliyorum 06 nolu belge gelmezse ne yapmak lazim vize gunune kadar? Ben parayi yolladigima dair dekont goturmeyi dusunuyorum siz ne yapmistiniz?birlobeyy yazdı: ↑Çrş Nis 16, 2025 12:44 am Herkese merhabalar,
Teşekkür ederim.