Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Duisburg essen da dil kursu
Duisburg essen da dil kursu
Merhaba ben Duisburg Essen üniversitesinden hazırlık öğrencisi olarak kabul aldım. Şimdi dil kursu ayarlamaya çalışıyorum. Ama gittiğim acentalar Duisburg ya da essen de dil kursu ayarlayamıyor. Okulun kendi sitesinde olan anlaşmalı dil kurslarını da kendim uzaktan ayarlarsam sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum. Bu konuda bana önerebileceğiniz bir acenta var mı ya da sizce okulun sitesindeki dil kurslarını kendim mi ayarlamalıyım
Re: Duisburg essen da dil kursu
Dostum merhaba öncelikle, yakın arkadaşımın Duisburg Essen - Software Enginering şartlı kabulu var idi neyse diğer süreçleri hiç anlatmadan sorduğun soruyu cevaplayayım. Vize görüşmesine girmeden 2-3 gün önce internetten kendi bulduğu dil kursuna kayıt oldu Almanyadaki arkadaşı vasıtasıyla ücreti kursa iletti ve kurs belgesini vize görüşmesinde sundu ve şu anda dil kursunda eğitim alıyor. Sen de onun gibi internetten bulabilirsin.
Acaba dil kursunu biliyorsan söyleme şansın var mı bende bi araştırayım.
acenta ayarlayamıyor değil de kendisi oradan da ekstra bir komisyon alamadı gibi bir hava sezdim niyeyse,ibz essen en bilineni buraya bakabilirsiniz
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 11 Ekim
Randevu atama:11 Aralık
Randevu tarihi:8 Ocak
Vize geliş: 22 Ocak
1 yıllık multi
Randevu başvuru: 11 Ekim
Randevu atama:11 Aralık
Randevu tarihi:8 Ocak
Vize geliş: 22 Ocak
1 yıllık multi
Ben 3-4 acentaya gittim ama genelde duisburg essen da anlaştıkları dil kursu yoktu. Hep yakınlarında başka şehirlerdeki dil kurslarını ayarlamaya çalıştılar. Cevapladığınız için teşekkür ederim
Merhaba, şartlı kabul süreci ile alakalı sorularım var iletişime geçebileceğimiz bir mail adresi paylaşma imkanınız var mı acaba?hiyper yazdı: ↑Prş Mar 06, 2025 2:26 pm Dostum merhaba öncelikle, yakın arkadaşımın Duisburg Essen - Software Enginering şartlı kabulu var idi neyse diğer süreçleri hiç anlatmadan sorduğun soruyu cevaplayayım. Vize görüşmesine girmeden 2-3 gün önce internetten kendi bulduğu dil kursuna kayıt oldu Almanyadaki arkadaşı vasıtasıyla ücreti kursa iletti ve kurs belgesini vize görüşmesinde sundu ve şu anda dil kursunda eğitim alıyor. Sen de onun gibi internetten bulabilirsin.
şartlı kabul alsam bile konsoloslukta almancanın olmaması sıkıntı çıkarabilir diye duydum doğru mu?
evet konsolosluğun sitesinde de zaten belgeler aradında dil belgesi istiyor. Bende bugün Goethe A2 sınavı aldım. Ama Telc de geçerli diye biliyorum