Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Au pair - Vize
-
Re: Au pair - Vize
Telegram gruplarında okudum İstanbul Maalesef Temmuz 2023 de başvuranların ki bile gelmemiş ((( Gerçekten anlamıyorum. Eskiden 3 - 4 haftada geliyormuş maksimum.
-
Son Gelen İstanbul vize randevusu 17.07.2023 de talep edilmiş. 24.05.2024 e gelmiş. Nerdeyse 1 yıl olacak ((
Hala Randevular geç mi geliyor ? Bir arkadaşım da düşünüyor ama 97 li olduğu için randevu tarihi yetişmez diye korkuyor.
Maalesef hala randevular geç geliyor. İstanbul dan başvuran bir arkadaşıma 10 ayda geldi (( Çalıştığım Au Pair acentesine de sordum . Durum bu maalesef
Idata vize randevusu başlıklı yazıda kimse Au Pair vizesinden kimse bahsetmiyor. Au Pair vize randevusu talep eden kimse yok mu acaba forumda ?
İstanbul Konsolosluğu Au Pair vizelerinde toplu bir atama yaptı. Ağustos dan beri bekleyen ( en son Ocak 2024 de başvuran ) herkese randevu atamış.
Ankara'dan en son Au Pair ataması ne zaman yapıldı bilen var mı ?
-
Ankara'da garip şeyler oluyor. 31.01.2024 de Au Pair vize randevusu talep eden adayın ataması yapılmış. Ama 26.01.2024 tarihinde Au Pair vize randevu talep eden adayın gelmemiş. Bu nasıl olabilir ??
-
Sanırım Vize randevu bekleme kabusu devam ediyor