Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

fizik ile Elektrotechnik und Informationstechnik yapilir mi

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
1mmortal

fizik ile Elektrotechnik und Informationstechnik yapilir mi

Mesaj gönderen 1mmortal » Cum Ağu 28, 2026 10:59 pm

merhabalar ben fizik bolumu kazandim ve bremen universitesindeki Elektrotechnik und Informationstechnik bolumune basvuru yapmak istiyorum, acaba basvuru yapsam kabul alabilir miyim yoksa bremen sadece ayni bolumden mi kabul verir? bir de motivasyon mektubunu nasil yazmamiz gerektigi ile alakali bir kaynak varsa lutfen yardimci olur musunuz motivasyon mektubunda fizik kazanip niye Elektrotechnik basvurusu yapacagimi bir turlu aciklayamiyorum
simdiden cok tesekkur ederim

Kullanıcı avatarı
Physiker
İletişim:

Re: fizik ile Elektrotechnik und Informationstechnik yapilir mi

Mesaj gönderen Physiker » Pzt Ağu 31, 2026 4:52 pm

Dogru basvuru yaparsaniz kabul alirsiniz. Üniversite basvurusu icin motivasyon mektubu gerekmiyor. Fakat kabulden sonra vize basvurusu yaparken konsolosluga, Türkiye de fizik kazanip, Almanya da neden Elektro- und Informationstechnik okumak istediginizi motivasyon mektubunda cok güzel anlatmaniz lazim.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

1mmortal

Re: fizik ile Elektrotechnik und Informationstechnik yapilir mi

Mesaj gönderen 1mmortal » Çrş Eyl 02, 2026 4:05 pm

Physiker yazdı: Pzt Ağu 31, 2026 4:52 pm Dogru basvuru yaparsaniz kabul alirsiniz. Üniversite basvurusu icin motivasyon mektubu gerekmiyor. Fakat kabulden sonra vize basvurusu yaparken konsolosluga, Türkiye de fizik kazanip, Almanya da neden Elektro- und Informationstechnik okumak istediginizi motivasyon mektubunda cok güzel anlatmaniz lazim.
abi cevabin icin cok tesekkur ederim ama belgeleri vermek disinda nasil bir basvuru yapmam gerekiyor ki dogru bir sekilde basvuru yapmis olup bir sekilde kabul alayim
vize sikintisi yok yani dolayisiyla motivasyon mektubu yazmama gerek olmuyor degil mi
tekrardan cok tesekkur ederim