Dostlar merhabalar. Sormak istediğim şöyle bir şey var, ben %100 İngilizce bölümlere başvuruyorum ama bazı yorumlara denk geldim. Ders İngilizce olsa bile öğrencilerin Almanca sunum yapmaya zorlanması, İngilizce dersin sınavında Almanca cevap yazmak zorunda bırakılması, ders materyalleri Almanca olması vs. gibi birtakım problemler yaşamış bazı öğrenciler. Bu olay Marburg'da olmuş. Almancam başlangıç seviyesinde ve okullar herhangi bir Alanca belgesi istemiyor zaten İngilizce bölümler için. Mannheim, Heidelberg, Konstanz, Jena ve Marburg'da İngilizce sosyal bilimler/iktisat programlarına başvuru yaptım hatta kabullerim de var ama sizin bu konuda deneyimleriniz neler? Böyle bir durumla karşılaştınız mı, karşılaştysanız hangi okul/bölüm. Veya bu okullarda okuyorsanız deneyimleriniz neler?
Teşekkürler.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar