Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Almanya Lisans Eğitim Boşluğu
Almanya Lisans Eğitim Boşluğu
herkese merhaba! birazcık kendimden bahsedeyim. 2021 yılında fen lisesini 90 diploma notuyla bitirdim. normalde 2. mezuna bırakmıştım tıp istiyordum. sonra 6 şubat depremini yaşadım ve tercih verip elektrik elektronik mühendisliğine girdim ancak okulun başında ailevi olaylardan dolayı dönmek zorunda kaldım. sonrasında askerlik sorun olmasın diye kaydımı 1 yıl daha yani toplamda 2 yıl devam ettirdim ve yks girip siber güvenlikle alakalı bölüme yerleştim. cv'de diğer okula gitmediğim için yer vermedim ve lise mezuniyetim 2021, güncel bölüme yerleşmem 2025. acaba bu 4 yılı boşluk görüp red yer miyim? şartlı kabul, dil kursu ve bloke hesabı hallettim. motivasyon mektubunda da o boşluğa değinmedim güncel bölümümden bahsettim. bilmiyorum hocam içime bi sıkıntı çöktü. 23 yaşına yeni girdim. aşırı stres oldum şu an. bilenler, tecrübesi olanlar fikir verebilir mi? Gürkan abi sen bilirsin sence red yer miyim? elektrik elektronik mühendisliğinde hiçbir sınava katılmadığım için ortalamam 0 zaten. Acaba red mi yerim yoksa bu aradaki boşluğu açıklamamı isteyen mail atarlar mı?
Re: Almanya Lisans Eğitim Boşluğu
Mutlaka B1 almanca sertifikasi alin. Diger türlü kesin red yersiniz diyemem ama riskli olur.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com