Merhaba arkadaslar,
bachelor mekatronik müh. bölümünde mathematik sinavinda 3.denemeden kaldim. Endgültig nicht bestanden diyor. Bu durumu yasamis birisi var mi veya bir tanidigi olan. Itiraz edecegim ama bir aydir okuyorlar sinavi bir hata yoktur diye düsünüyorum. 11.04.25 e kadar vizem var yani gelecek ay bitiyor. Nasil bir yol izlemeliyim? Almanyada yine de kalabilmek icin ne yapmam gerekiyor? Özel üniversite varmis iu diye (internationale hochschule) orada dualstudiumlar var online marketing falan ilgimi cekti. Ona yazilsam Ausländerbehörde kabul eder mi? Suanda 11. Semesterdayim, yaklasik 6 yildir Almanyadayim.
Baska bir üniversiteye Almanyadan hic gönderilmeden gecme sansim var mi? yoksa TR ye gidip tekrar uni sinavina girip (cünkü mathe olan bir sey okuyamam ve tm ya da sözel sinavindan bir bölüme kayit yapmam gerekir) o sekilde tekrar uni basvurusu yapip vize alabilir miyim?
bu durumlarla ilgilenen bildiginiz iyi bir avukat var mi?
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Mathematik 3.Denemeden kalmak (endgültig nicht bestanden)
Re: Mathematik 3.Denemeden kalmak (endgültig nicht bestanden)
Kacinci semesterdasiniz?
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Re: Mathematik 3.Denemeden kalmak (endgültig nicht bestanden)
Arkadaslar kimse böyle bir durum yasamadi mi acil bilgiye ihtiyacim var