Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize Görüşmesi

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
yusuf özen

Vize Görüşmesi

Mesaj gönderen yusuf özen » Pzt Kas 25, 2024 8:47 pm

Merhaba,

Bugün idatada 36f görüşmem gerçekleşti. Genel anlamda güzel geçti fakat aklıma takılan bir kaç durum var. Öncelikle sorulan dört sorudan birinde kursu nasıl bulduğum yazıyordu fakat soruyu yanlış anlamamdan dolayı almanca bilgim ile ilgili bir cümle yazdım. Kursum hakkında bilgi alınabilcek motive yazımdaki bir bölüm, ödeme dekontları, okulun kabul ve kurs erteleme belgelesi gibi çeşitli kanıtlar var. Sırf soruya yanlış cevap vermem sebebiyle herhangi bir red söz konusu olur mu ? Bunun dışında seyahat sağlık sigortasıyla ilgili bir pürüz oldu. Sigortamı bilindik bir firmadan yapmıştım lakin sadece almanya olarak yapmışım. Görevli hanfendi bunun tüm schengen ülkeleri yahut tüm dünya olarak düzeltilmesi gerektiğini söyledi. O an yeni bir seyahat sigortası yaptılar ve ekstra ödemesini yaptım. Fakat aynı saate randevuya giren arkadaşım için, aynı sigorta şirketinden yapmamıza rağmen böyle bir istekte bulunulmadı. Kendisinden eksik evrak mı talep edilir yahut herhangi bir sorun olmaz mı ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.