Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Karlsruhe Kabul Mektubu ve Bilgi Yetersizliği

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
Zahid

Re: Karlsruhe Kabul Mektubu ve Bilgi Yetersizliği

Mesaj gönderen Zahid » Sal Tem 09, 2024 11:31 am

Fatihmrza yazdı: Prş May 16, 2024 12:43 pm Aynı durum diğer üniversitelerde yaşadım ben. Goethe Uni kendi bünyesindeki dil kursu sınavına giriş için bir katılım belgesi gönderiyordu ama konsolosluk da kesin kayıt olunan bi dil kursu istiyordu. Ben de çözümü şöyle buldum. Şartlı kabul veren bir üniversiteden kabul belgemi aldım ve goethe uninin yine kendi bünyesinde verdiği fakat bu az öncekinden farklı paralı kurslar gibi olan -giriş sınavı istemeyen- bir kurstu. Onu aldım. Kabulüm gelirse de Goethe uniden direkt Almanyadayken girmeyi düşünüyorum sınava.
Merhaba, bende şartlı kabul veren üniversitelere başvuru yapıyorum, sizin burda bahsettiğiniz kabul aldığınız üniversite hangisi ve hangi dil seviyesiyle başvurdunuz acaba ?

Fatihmrza

Re: Karlsruhe Kabul Mektubu ve Bilgi Yetersizliği

Mesaj gönderen Fatihmrza » Cmt Tem 13, 2024 3:33 pm

Zahid yazdı: Sal Tem 09, 2024 11:31 am Merhaba, bende şartlı kabul veren üniversitelere başvuru yapıyorum, sizin burda bahsettiğiniz kabul aldığınız üniversite hangisi ve hangi dil seviyesiyle başvurdunuz acaba ?
Marburga başvurmuştum. Almanca belgem yoktu tabi o zaman b1 belgesinin sonucunu bekliyordum. 0 Almanca denilebilir ama ünide lisans okuyordum lisans agnom iyidi, Ieltsim de vardı ama bunlar etken olmayabilir. Sonuçta uni assist yönlendiriyor. 0 Almanca ile kabul vermeseler vermezlerdi yani