herkese selam
şuanda türkiyede bir tıp fakültesinde okuyorum ancak bölümümden mutlu olmadığım ve yurtdışında okumak/çalışmak istediğim için kendime uygun bir işletme fakültesinde okumak istiyorum. NC puanım 1.3, akademik bir kariyer değil çalışma hayatına atılmak istiyorum o yüzden fh'de okumak istiyorum. Bu konuda aklıma takılan birkaç tane soru var
1- Almanya'da ortalama üstü bir fh'den mezun olduğumda iş bulma imkanlarım ve hayat şartlarım yani maaşım aşağı yukarı nasıl olacak, Almanya'da bwl okumak mantıklı mı?
2- fh olarak en iyi seçenekler hangi üniversiteler?
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Almanya'da işletme
Re: Almanya'da işletme
merhaba biriyle iletisime gecebildiniz mi ? ben de berlin fu da isletme veya htw endüstri arasinda kaldim ve bununla ilgli konusabilecegim birini ariyorummea2e yazdı: ↑Cmt Haz 03, 2023 7:51 pm herkese selam
şuanda türkiyede bir tıp fakültesinde okuyorum ancak bölümümden mutlu olmadığım ve yurtdışında okumak/çalışmak istediğim için kendime uygun bir işletme fakültesinde okumak istiyorum. NC puanım 1.3, akademik bir kariyer değil çalışma hayatına atılmak istiyorum o yüzden fh'de okumak istiyorum. Bu konuda aklıma takılan birkaç tane soru var
1- Almanya'da ortalama üstü bir fh'den mezun olduğumda iş bulma imkanlarım ve hayat şartlarım yani maaşım aşağı yukarı nasıl olacak, Almanya'da bwl okumak mantıklı mı?
2- fh olarak en iyi seçenekler hangi üniversiteler?
izmir 36f
28agustos vize görüsmesi
28eylül dijital iletim
29eylül ek evrak istendi
ek evrak gönderimi 5ekim
vize gelis 26ekim
berlin/b1 goethe
28agustos vize görüsmesi
28eylül dijital iletim
29eylül ek evrak istendi
ek evrak gönderimi 5ekim
vize gelis 26ekim